Sist spilte

09. Dec 2019
Coloma

Coloma

Prøv lykken med skjult arbeiderutplassering, samtidig som du skal tjene poeng og gjøre taktiske gode valg. Dette fungerte meget bra med fire spillere, men ser at reglene byr opp til mange feiltolkninger, ut fra andres opplevelser. Kjekt spill uansett og enkelt å komme inn i.

Knapp Daneben!

Knapp Daneben!

Geir Harald hadde med seg et nytt terningkast-og-tegn-spill. Her skal vi være nesten i nærheten av andre tall. Viste seg å bli utfordrende underveis, men var et fint lite spill med veldig enkle regler.

The Quacks of Quedlinburg

The Quacks of Quedlinburg

Ekstra deluxe utgave med flotte snope-brikker i stedet for papp. Med fem spillere fungerte dette godt, men Ragnhild stakk av med seieren selv om hun ledet hele tiden. Hæ? Ja, ikke alltid ledelse lønner seg her, men denne gangen gjorde det det. Fint spill også med fem spillere.

02. Dec 2019
Alchemists

Alchemists

Stadig populært spill som lett tas frem. God deduksjon med godt spill utenom, og en flott app fullstendiggjør opplevelsen.

Arkham Horror: The Card Game

Arkham Horror: The Card Game

Erik og Takras hadde planlagt en tur til Excelsior Hotel, hvor vi tilsynelatende hadde begått er mord, men har ingen erindring om hendelsen. Er vi skyldige? Vi gikk langt for å bevise vår uskyld, men det var slettes ikke uskyldige handlinger. Vanskelig scenario men ganske kult.

Pictures

Pictures

Et ganske unikt spill hvor man skal illustrere bilder ved hjelp av ikke så enkle verktøy. Noen steiner og pinner. To skolisser. Noen klosser. Og mer. Ved hjelp av ett av disse settene skal du få poeng og samtidig gjette på andres kunstverk. Det ble morsomt, og fenget de yngste såvel som de eldre som hadde «opplagte» svar.

Comments are closed.