Sist spilte

27. Jul 2020
Horrified

Horrified

Sumpmonster, vampyr og mumier herjet rundt i byen og skapte terror. Det var ikke enkelt, selv om spillets regler er enkle, og ordføreren ble hele tiden et mål for monstrene. Tiden begynte å renne ut, men med litt flaks på kortene og god planlegging klarte vi å gi en kur til varulven før det var for sent.

Jaws

Jaws

Vanskelig å ikke nynne på Haisommer-musikken når haien går til angrep! Dette spillet var overraskende kjekt, enkelt og kjapt. Haien ble funnet kjempetidlig i første akt, men gjorde hard motstand i neste akt. Likevel gikk seieren til menneskene, og kun to liv ble tapt. Flott spill.

Roll Player

Roll Player

Lyst å lage en rollespillkarakter men samtidig ha det kjekt? Da kan Roll Player hjelpe deg! Spillet handler om å samle poeng til styrke, smidighet, intelligens og så videre, men også samle utstyr og bekjempe monstre underveis, hvis man ha med utvidelse. Fint spill med mange valg. Vanskelig valg.

Root

Root

Fem-manns Root er et fint tall, for et spill der unike egenskaper til fraksjonene kommer godt frem. Takras spilte Vagabond, og gikk glatt av med seieren, men det var først etter at alle hadde kjempet not Eriks fugler, og hans Dominance-kort, hvor han hadde kontroll på fire av tre områder han trengte. Spennende.

Comments are closed.