SPEL 9 og videre vekst

Å holde SPEL to ganger i året har vist seg å være et populært tilbud. Vi er stadig godt over 100 mennesker som kommer og koser oss med godt samvær og morsomme spill.

I år ble det også fullt bord for Catan Big Game turnering, med hele 18 deltakere som spiller samtidig. Runden tok 90 minutt, og en vinner ble kåret. Hver tur er bare 45 sekund. Det sørger for godt tempo og at spillet hele tiden er engasjerende – for alle 18 spillere. Tror du ikke det er mulig? Ta turen neste gang og sjekk selv, du er hjertelig velkommen!

Catan Big Game
Catan Big Game med 18 spillere på samme kart

Vi kjørte, tradisjon tro, tuneringer i både Pitch Car og Klask. Denne gangen hadde vi også fått tak i Tapestry, et av årets mest omtalte spill i brettspillmiljøet. Det ble ikke turnering, men alle som var med å spilte, ble med i trekningen om spillet. Og det var mange som var med! Populært spill.

For barna holdt vi barneturneringer, ansiktsmaling og andre aktiviteter. Det var hele tiden noe å gjøre for alle aldersgrupper.

Frispilling, hvor man kan låne spill som andre medlemmer har med seg fra sine private samlinger, er meget populært. Ellers lagde Takras en kort video om høstens SPEL, som du kan se her.

Dato og tid for SPEL 10 er ikke satt ennå, men vi håper å se deg, når datoen er på plass. Følg med på vår Facebook-gruppe, eller meld deg som medlem og få oppdateringer på epost.

Comments are closed.