SPEL 3 var også vellykket

Etter SPEL 2015 fant vi ut at dette hadde vært kjekt å gjøre to ganger i året! Derfor gikk vi fra årstall og rett til nummer. SPEL 2 ble en stor suksess og vi fikk like mange deltakere som forrige gang, selv om over 30 fra fjoråret ikke møtte. Det betyr ganske greit at vi har et stort ønske for et slikt arrangement i Stavanger-regionen.

SPEL 3 fant sted 30. september 2016 til 2. oktober 2016 i år. Og når vi er inne på dato, hold av 21-23. april 2017 for SPEL 4!

Som vanlig har vi åpent for hele familier og barn nede i 5-6 års alder møtte opp, spilte spill og hadde det veldig kjekt. Barneturneringen i år bestod av King of Tokyo, Pitch Car og Carcassonne.

Av andre turneringer var det for eksempel det veldig nye og samtidig populære Scythe. Vinneren var ikke overraskende, det var 50/50 hvem som kom til å vinne ut fra 12 deltakere. Catan Big Game ble også avholdt, denne gangen med automatisk rundeteller og lydeffekter. Codenames var det også turnering i, med en spennende avslutning. Vi hadde også besøk av mange ivrige Star Wars-fans for spillet X-Wing: Miniatures Game-turnering. Helt til sist ble det 7 Wonders-turnering og mange interesserte møtte opp her også.

Vi i komiteen hadde det veldig kjekt, fordi det var lett å se at folk hygget seg og fant på masse frispilling. SPEL er en plass for å spille spill, men også å treffe nye mennesker med samme interesse og forhåpentligvis få interesse blant nysgjerrige nykommere.

Det har vært et veldig flott arrangement, for andre gang i år. Vi håper å se deg igjen til SPEL 4 21-23. april 2017!

Til sist vil vi takke alle våre flotte sponsorer:

Gamezone.no

Enigma Bergsala

Bezzerwizzer

Norli Kvadrat

Outland Stavanger

Vennerød Forlag

Pizzabakeren

Comments are closed.