Nytt år og nye medlemmer

Det siste store arrangementet var juleavslutningen 21. desember. Klubben spanderte taco til over 40 medlemmer. Herlig å se at de nye medlemmene stakk av med de gjeveste premiene.

Slike store arrangementer har nå blitt rutine for oss. Vi trenger knapt nok styremøte. Geir Harald ordner premier fra sponsorer. Matthis har kontroll på nye medlemmer og ordner med snacks.

Klubben har blitt profesjonell takket være medlemmer som har løftet klubben fra vanlige spillekvelder. André “Takras” promoterer både klubben og brettspill i media – vår hjemmeside med Meetup. Matthis har fått mye mer å gjøre med å følge opp nye medlemmer og oppdatere pengesekken. Antall spillere som møter opp hver mandag har økt i det siste halvåret.

Medlemmer som drar til Essen har klubben i fokus. De kjøper inn siste nytt til klubben.

Vi har også fått lager på huset. Vanligvis så drar vi med siste nytt, og glemmer klassikere. Vi har nå på lager spill som f.eks Puerto Rico og Dominion til dere som savner slike spill.

Gledelig er det å se at det har blitt en stamme av yngre spillere fra 12 år som møter opp hver mandag.

Juvelen i pølsa 2015 må være SPEL festivalen på Thon hotell Sandnes. Glimrende gjennomført!

2016 blir garantert minst like bra. Hver mandag et høydepunkt. Litt ekstra noen ganger med pizza og grilling. SPEL II er planlagt på våren på samme sted.

Nå har vi blitt såpass mange at en del har jeg ikke fått spille med. Håper dere trives og fortsetter å møte opp for glede deg selv og andre.

Husk at det viktigste i klubben er det sosiale. Ikke glem det midt i analysen av brettet. Nye potensielle medlemmer stikker stadig innom. Glem spillet noen minutter og ta kontakt, og ønsk dem velkommen. Vi har ingen nye venner å miste.

Håper å se deg på mandag!

Godt Nyttår!!

Comments are closed.