Spiel ’14

Det er ett navn som de fleste brettspillere kjenner til, nemlig Essen. Hver oktober er det duket for en fantastisk spillmesse i Essen, Tyskland. Navnet er Spiel og omhandler alt om fysiske leker og spill. Her finner du ingen videospill, kun det som vi liker aller best. Ikke nok med det, men du treffer også på velkjente spilldesignere og produsenter.

Flere medlemmer fra Alea Jacta Est reiser årlig ned hit for å få med seg det ferskeste av det ferske! I fjor var vi en hel gjeng som reiste ned og alle fikk oppleve det de ønsket mest. Det er tusenvis av mennesker som møter opp til denne messen, derfor var det sjeldent vi bumpet inn på hverandre, om i det hele tatt. Alle hadde interesse av å være her, men alle på hvert sitt område. Sjekk ut videoen for å få et lite innblikk på messen.

Å oppsummere hva som kom ut i år er helt umulig, men vi prøvde det beste vi kunne å skaffe oss det vi anså som best. Blant annet Golem Arcana, hvor brettspill smeltes sammen med nettbrett via en digital penn. Helt utrolig hva de kommer på av ideer.

Dette er en spennende tid for brettspill og det skal bli gøy å finne ut hvordan dette arter seg i fremtiden. Kom til Sola og vær med å prøve ut alt dette nye!

– Takras

Comments are closed.