Om 2014 og tiden fremover

Nok et år har gått. Klubben vår føles lettdrevet. Takket være formann Geir Harald og kasserer  Matthis. Skal vi dra i gang noe ekstra så trengs ingen intens planlegging. Det er bare å gjøre det samme som sist.

De største nye aktiva i klubben er hjemmesiden vår. Et profesjonelt ansikt utad mot nye brettspillere i distriktet – og André  (Takras) som vi har stjålet fra Preikestolen Gamers. Han er en ressurs med egne videoer og er flink til å oppdatere hjemmesiden med Instagram og spilte spill.

Jeg har hatt mange interesser i livet som kommer og går, men 2014 viser at brettspilling har gått fra en hobby til en livsstil. Kan vel sammenligne med en fotballfan som går fra å se kamper på TV til å gå på kamper, og til slutt følge laget på utenlandskamper.

Spill-O-Rama har blitt en tradisjon på høyde med julaften. Det å møte gamle venner, gjerne utflyttede medlemmer av klubben, er som å møte den gamle onkelen på julaften. ”Husker du”-historier kommer over tapte spill og maksimal uflaks, og en ond latter forlenger livet.

Spillmessa i Essen er en brettspillers pilgrimsvandring i livet. Se Takras sin utmerkede video om dette.  Man tenker på regelhefter mens man halvsover på toget. Hotellrommet flyter av pønsja papp og revet plast. Du behøver ikke glede deg helt til neste uke for å spille det nye spillet. Ta med esken ned i baren, bestill en gintonic og begynn å spille. Vanligvis så er jeg alltid på jakt etter nye spill i en ny by. Er innom bokhandlere og leketøysjapper. Det slipper du i Essen. Her er du som en alkoholiker innesperret på Polets varelager. I en reise til Essen blir du lykkelig og tilfredstilt som en bryllupsreise med en nymfoman.

Da møtes vi over mange gode spill i det nye året.

Sees allerede på mandag!
Øystein Eker

Comments are closed.