1. september

Denne mandagen fikk vi besøk av et forhåpentlig nytt medlem av klubben – Bjarte. Han er mainstream gamer som oss andre av Carcassonne og Puerto Rico typen.

Jeg spilte følgende:

Bjarte ville lære Pandemic, så det ble en runde med den. Vi tapte, men Bjarte er sugen på revansj så det blir sikkert spilt igjen.

Den gamle klassikeren Colossal Arena ble også spilt. Pratet sist gang om det var en støvete klassiker som noen vil prøve og tok den med denne gangen. Morsomt å spille igjen, så jeg tar den med neste mandag også.

Prøvde også Galactic Defender for første gang. Det er min type spill. Plastfigurer og brikker i tonnevis. Terninger som hater deg, triller dårlig for egen helt og glimrende for aliens. Men selvfølgelig greier du det likevel pga genial taktikk. Episk heltedød for figuren min (fikk plassert ut kanonen på et strategisk viktig punkt først). Takras sin figur greide å stenge det siste punktet for alien spawning og vi vant.

galaxydefenders

Siste spill ut var Biblios. Kortmekanismen er temmelig lik den i Merchants of Amsterdam. Pratet litt om den og tar det med neste mandag – nok en støvete klassiker som fortjener å havne på bordet igjen.

Comments are closed.