Sist spilte

12. Nov 2018
Roll for the Galaxy

Roll for the Galaxy

En fin slager i gruppen, men noget komplisert for nybegynnere som ikke har spilt Race for the Galaxy. Spillet lar deg gjøre veldig mye forskjellig med terninger og det er moro å bygge opp en motor og prøve å lese hva andre spillere satser på av handlinger.

Western Legends

Western Legends

Tre av spillerne fra forrige mandag følte de måtte besøke WL igjen for litt revansje og ekstra moro. Fire spillere totalt, og dynamikken ble ganske annerledes enn med seks spillere. Lovløsheten lønte seg, inntil de lovlydige fikk nok! Det ble mye jag og mye moro.

05. Nov 2018
Western Legends

Western Legends

Hele 6 spillere våget seg på et helt uprøvd spill hvor historiske figurer velger å bli lovløse, bøndere, sheriffer eller nesten hva de måtte ønske, og bli legendariske. Det ble stor splid i gruppen, hvor det aldeles ikke var lønnsomt å være lovløs. Mange muligheter, men og mange fortvilelser og suksess-historier. Kjekt spill for alle, med ikke for kompliserte regler.

29. Oct 2018
Dinosaur Island

Dinosaur Island

Rosa er skikkelig inn, spesielt når temaet fra Jurassic Park kommer godt gjennom. Takras lot mange av sine gjester bli spist, men hadde likevel den mest populære parken gjennom spillet. Det var dessverre ikke nok, da mangfoldet til en annen park endte med mest poeng. Utrolig kjekt spill.

Reef

Reef

Et av en myriade nye Essen-spill ble spilt, sammen med mange andre. En kjekk filler på 30 minutt, med veldig gode komponenter, vakre farger og lettfattelige regler.

Comments are closed.